Voit tiedustella pääsylippuja Varkauden Kesäteatterin kesän 2019 näytöksiin suoraan kesäteatterista.

Otamme yhteyttä ja vahvistamme lippujen tilauksen, mikäli haluamaanne esitykseen on lippuja saatavilla.

Huom! Explorer– selainta käytettäessä saattaa lippujentiedusteluohjelmassa esiintyä ongelmia. Suosittelemme käytettäväksi muita selaimia, kuten Chromea tai Firefoxia. Huom! Vaikka ohjelma jää ”pyörimään paikalleen”, varaus lähtee normaalisti ja kirjataan. Pahoittelemme varausohjelmassa mahdollisesti ajoittain esiintyvää häiriötä.

Paikat ovat numeroimattomia. Katsomo on nouseva ja kaikkialta on hyvä näkyvyys. Katsomo ei ole katettu, vaan sään niin vaatiessa (sade tai erittäin kylmä sää) esitys siirtyy viereiseen, 300-paikkaiseen Eevansaliin, missä esitys jatkuu viivytyksittä.

Saattaja pääsee avustettavan kanssa maksutta, mikäli avustettavalla on esittää saattajakortti tai avustettavan sairaus tai vamma on niin selkeäti nähtävillä, ettei hän selviydy ilman avustajaa. Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta, kun ryhmä on 20hlöä siten, että 18 ryhmänjäsentä on maksavaa ja 2 veloituksetta.    

Lippujen tiedustelu

Tietosuojalain perusteella ilmoitamme seuraavaa: Lippujentiedusteluohjelman kautta tullutta osoitteistoa voidaan käyttää teatterin markkinointitarkoituksiin. Asiakkaan halutessa välttyä markkinointiviesteiltä, hän voi klikata kohtaa EI MARKKINOINTIVIESTEJÄ lippujen tiedusteluohjelmassa.

Remppaa ja rintakarvoja
Valitse esitys, johon haluat tiedustella lippuja alta:

Lippujen lukumäärä (pakollinen) Eritelkää alla olevaan kenttään, kuinka monta lippua haluatte. Eritelkää myös eri hintaiset liput.

Tilaajan nimi (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Mistä saitte tiedon Remppaa ja rintakarvoja -esityksestä Varkauden Kesäteatterissa?

Kiitos, en halua markkinointiviestejä